VAN MAATWERK KASTEN
tot unieke
INTERIEUROPLOSSINGEN

Van Kuijzen geeft met de NOTEBORN collectie een nieuwe definitie aan kasten op maat. Interieuroplossingen voor wonen, werken, slapen, kleden, organiseren en opbergen. Elk met hun eigen unieke karakter, volledig afgestemd op uw voorkeuren en persoonlijke smaak. NOTEBORN leent zich bij uitstek voor uitdagende ruimtes zoals onder aflopende daken en hoeken. Hierdoor maakt u zo optimaal mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte.

Elke NOTEBORN kast heeft zijn eigen persoonlijkheid. Wij creëren op maat gemaakte wandkasten, ladekasten, inloopkasten en dressoirs waarbij design en gemak samengaan. Met een ruime keuze aan kleur en materiaal bieden wij zo unieke oplossingen voor opbergen. Het maatwerk wordt bij u thuis geplaatst door een gekwalificeerde monteur. 

TOONAANGEVEND MERK

Voor een maatwerk keuken voeren wij onder andere onderstaande merken. Voor maatwerk kasten werken wij met de uitgebreide collectie van NOTEBORN. Met behulp van de basiselementen, stijlen en vormen komen wij tot een slim ontwerp, terwijl u de materialen, handgrepen en interieurs kiest. Zo ontwerpen wij een oplossing die uw persoonlijkheid weerspiegelt en aan uw behoefte voldoet. Een uniek, individueel maatwerkproduct. Een eigen NOTEBORN.