DE KEUKEN IS MEER DAN
EEN RUIMTE WAAR ALLEEN
ETEN WORDT BEREID

Tegenwoordig is de keuken vaak zelfs de belangrijkste ruimte in huis. Dagelijkse beslommeringen worden uitgewisseld en belangrijke onderwerpen besproken. Gezellig met vrienden eten of met de kinderen kokkerellen. Het is de centrale plek waar iedereen samenkomt, waar geleefd moet kunnen worden. Hoe groot of klein uw beschikbare ruimte ook is, wij adviseren u graag om te komen tot uw ideale keuken.

LAAT UW KEUKEN UW VERHAAL VERTELLEN 

Doe inspiratie op in onze wereld van kleuren, materialen en stijlen. Met onze jarenlange ervaring, kennis en passie concretiseren wij graag uw droomkeuken. Bekijk hieronder een selectie van de mogelijkheden of kom u oriënteren in onze showroom. Hier vindt u met veel zorg uitgedachte keukens met variatie in opstellingen en diverse stijlen en sferen. Bij Van Kuijzen Keukens staan uw wensen centraal en adviseren wij om te komen tot het ontwerp wat uw verhaal verteld.

Hier ziet u een selectie van onze beproefde stijlen. Op zoek naar een variant? Neem gerust contact met ons op!

ONZE MERKEN

Van Kuijzen Keukens voert met trots merken zoals Poggenpohl, Valcucine, Beda, NOTEBORN, Liebherr, GAGGENAU, Dornbracht, Miele, Neff, Rbon, Quooker, PittCooking, Wave, VZug, Ludwig Grimm, CAP, Jansen en de Bont, Doeco en Spekva. Door onze nauwe banden met leveranciers kunnen wij ook voorzien in producten van overige merken. Neem dus gerust contact met ons op wanneer u het merk van uw keuze er niet tussen ziet staan.