Een keuken van
poggenpohl is
grensverleggend

+ SEGMENTO
Als klassieker van moderne elegantie toont +Segmento een overtuigende combinatie van precieze lijnen en indrukwekkende functionaliteit. De lineaire ontwerptaal zorgt voor een rustig beeld, vooral zonder handvatten. Het ontwerp biedt vrijheid voor persoonlijke interpretaties, waardoor het resultaat strikt puristisch of volledig weelderig kan lijken, afhankelijk van de keuze van materiaal en kleur.


+MODO
De +Modo maakt indruk in zijn spel met afmetingen. Werkblad en kasten zijn tegen elkaar geplaatst om een opwindende constellatie te vormen. Uittrekbare planken spelen ook met het idee om ruimte te compenseren. In de onmiskenbare designtaal van Jorge Pensi lijkt het werkblad de kasten eronder te zweven. De resulterende vrije ruimte wordt een podium voor gebruiksvoorwerpen en persoonlijke accessoires.


+VENOVO

Vanaf het eerste moment geeft +Venovo de indruk van vrijheid. De keuken lijkt te zweven, terwijl zijframes de kasten naar boven tillen. Als een solitair element in combinatie met stand-alone hoge en lage planken lost het bekroonde ontwerp de traditionele grenzen tussen keuken en woonruimte op. De ongebonden interactie tussen de modules weerspiegelt een stedelijke flair.


Bekijk hieronder de impressies van de Poggenpohl keukens.

LAAT UW KEUKEN UW VERHAAL VERTELLEN 

Doe inspiratie op in onze wereld van kleuren, materialen en stijlen. Met onze jarenlange ervaring, kennis en passie concretiseren wij graag uw droomkeuken. Bekijk hieronder een selectie van de mogelijkheden of kom u oriënteren in onze showroom. Hier vindt u met veel zorg uitgedachte keukens met variatie in opstellingen en diverse stijlen en sferen. Bij Van Kuijzen Keukens staan uw wensen centraal en adviseren wij om te komen tot het ontwerp wat uw verhaal verteld.

Hier ziet u een selectie van onze beproefde stijlen. Op zoek naar een variant? Neem gerust contact met ons op!

ONZE MERKEN

Van Kuijzen Keukens voert met trots merken zoals Poggenpohl, Valcucine, Beda, NOTEBORN, Liebherr, GAGGENAU, Dornbracht, Miele, Neff, Rbon, Quooker, PittCooking, Wave, VZug, Ludwig Grimm, CAP, Jansen en de Bont, Doeco en Spekva. Door onze nauwe banden met leveranciers kunnen wij ook voorzien in producten van overige merken. Neem dus gerust contact met ons op wanneer u het merk van uw keuze er niet tussen ziet staan.