EEN KIJKJE
IN ONZE KEUKEN

Wij staan voor u klaar, want wij weten als geen ander dat uw nieuwe keuken een bijzondere en ingrijpende aankoop is. Dit vergt aandacht en oriëntatie. Onze showroom voorziet in vernieuwende keukenopstellingen in iedere stijl en sfeer. Modern, landelijk of klassiek. In alle gevallen kiezen wij voor ambachtelijk vakmanschap en duurzame, kwalitatieve materialen. Daarnaast reflecteert onze showroom actuele trends. Zoals het samenkomen van ruimtes; de versmelting van de keuken naar de woonkamer. Wij inspireren u graag met opvallend gepresenteerde keukenontwerpen, gebaseerd op zowel traditionele als gedurfde concepten. Onderstaand een kijkje in onze showroomkeukens.

Van Kuijzen Keukens is ook de keuze van diverse binnenhuisarchitecten. Naast een kundig en ervaren adviesteam beschikken wij ook over een speciaal opgeleid montageteam. Elk ontwerp wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en wij schrikken niet terug voor een complete verbouwing. Van Kuijzen Keukens staat voor een geheel nieuw concept op het gebied van ontwerp en inrichting. 

Wij zijn keukenontwerpers met smaak. Wij serveren u tijdens uw bezoek dan ook graag een verse Italiaanse koffie of bijvoorbeeld een goed glas wijn!

ONZE MERKEN

Wij voeren een groot assortiment aan keuken- en inbouwapparatuur. Wij zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren u graag over de beste slimme apparatuur die bij u past. Hieronder een greep uit onze favoriete merken. Door onze nauwe banden met leveranciers kunnen wij ook vrijwel alle apparatuur van alle andere merken leveren. Wij ontvangen u graag voor een adviesgesprek.